Viime viikolla joku radiotoimittaja hehkutti innoissaan, että tuo  viikko 20 on Suomelle oikea onnen viikko. Hiukan toimittaja naureskeli, eipä poika uskonut  oikeasti, että ensin voitetaan Euroviisut ja sitten vielä jääkiekon MM-mitali. Hah.

Mínä luotin alusta asti siihen, että Lordi sijoittuu vähintään viiden parhaan joukkoon. Odotukset ylittyivät moninkertaisesti. Tämä maa ei millään laimealla eurohumpalla ole erottunut aiemmin riittävästi massasta. Nyt jäi nimi muistiin äänestäjille. Kuinkahan moni äänesti Lordia ihan vaan kapinamielessä? Pääasia että äänestivät :-)

Tämä maa on Mörri-Möykyn, Rölli-peikon,Mörön, Muumipeikon, Pessin&Illusian, Päivänsäteen&Menninkäisen luvattu Mörkö-ooppera. Ja nyt tähän samaan Omituisten Otusten Kerhoon liittyi myös Lordi.

Suomalaisille ei tuota ongelmia hävitä kisa. Ongelmia tulee kun joku kehtaa mennä voittamaan. Hyi sentään. Kaikki suuri kohu on pelkkää kateellisten panettelua. Itse ei uskalleta nostaa päätä turvesuosta ylös, mutta ei sitä saa tehdä kukaan muukaan!